Sant Privat d’en Bas inicia aquest divendres la seva festa major

El poble de Sant Privat comença la seva Festa Major el divendres dia 16 d’agost, una festa que s’acabarà el diumenge dia 18. El divendres tindrà lloc la celebració de l’església, que arriba als 1002 anys amb una tritllada de campanes. També hi haurà una obra de teatre a càrrec de la colla Enredats i el sopar popular. El dissabte 17 hi trobem el campionat de Truc a dos quarts de quatre de la tarda i a la nit, el famós carnaval d’estiu a la plaça a càrrec de Muntband i Celtic DJ’s. Per tancar la festa, diumenge de sardanes amb la cobla, La Principal d’Olot.

Xevi Batlle, comissió de festes de Sant Privat: Dissabte tenim una missa en honor a l’església de les Olletes, que és terme municipal de Sant Privat i en aquesta missa es fa honor a la verge de les Olletes. El campionat de truc, un partit amistós de futbol i les sardanes a la mitja part i al final del partit. A mitja tarda tenim l’animació infantil a càrrec de Ramón Roma i a la nit el carnaval d’estiu amb un grup de Lleida que fan versions, i per acabar la nit Celtic DJ’s.

Les entrades pel sopar popular del poble ja no es poden adquirir, i l’entrada a la obra de teatre val 3 euros, mentre que els tiquets per anar al carnaval d’estiu costa 5 euros.