La Festa Major de Sant Roc estrenarà els vedells capgrossos de la faràndula del barri

El pròxim 14, 15 i 16 d’Agost són les festes del barri Olotí de Sant Roc.  Són unes festes plenes d’activitats per a grans i petits. La festa s’inicia el dia 14 amb la nit jove, una nit amb entrada gratuïta a càrrec de ‘Sweet Dreams’ i organitzada pel ‘Gos de Sant Roc’. Continua el dia següent amb la cercavila a dos quarts de 12 a les fonts de Sant Roc, seguit de les sardanes i la gran arrossada al Pavelló de bany dels Tossols.


Aquest any la cercavila incorpora diverses novetats, les més representatives són al voltant de la faràndula, ja que amplia els seus capgrossos. La Lola, la Blanqueta, la Tosca i en Tosol, quatre vedells s’adhereixen al toro Ramon i la Simforosa. El nom dels capgrossos ha estat elegit pels nens de l’escola, els quals han estat els impulsors de la idea d’incorporar nous personatges a la faràndula.

Toni Moreno, associació de veïns de Sant Roc: La idea era tenir uns vadellons petitons perquè poguessin col·laborar nenes i nens del barri, i que no siguin del barri també. I ens agradaria començar a tenir una llista ben llarga i jo crec que l’acabarem tenint perquè tot plegat és molt maco i interessant.

A més a més, una altra novetat que s’incorpora és que la faràndula ballarà música en directe. Així doncs, els organitzadors conviden a tothom de la garrotxa  a gaudir dels actes de la festa del barri de Sant Roc.