La Festa Major de Tortellà comença dimecres amb la festa de l’aigua com a activitat destacada i l’aposta per les actuacions musicals

Coincidint amb la festivitat de Santa Maria, un dels municipis garrotxins que iniciarà els actes de Festa Major serà Tortellà. Dimecres tindrà lloc un taller de dibuix per als més petits i a la tarda el Pregó de Festa Major, un sopar popular i les actuacions de diversos grups, entre ells els locals Relat.

Nil Gallego, membre del grup Relat: Després de tants anys presentarem música nova, un nou directe que alguns encara no han vist i poder ensenyar aquest projecte com si fos totalment nou crec que a ells també els agradarà molt.

Dijous la festivitat continuarà amb els actes solemnes i l’actuació de la Cobla de la Bisbal Jove.

Marta Fajula, regidora de Festes de l’Aj. de Tortellà: Farem ballar als gegants, que és un dels pocs dies que surten i que aprofitem i després ja farem un vermut que s’acostuma a fer quan s’acaba tot. Llavors ja passarem a la tarda que es fan les sardanes i el vespre tindrà lloc el ball i arribada la mitja part es fa la tria de l’hereu i la pubilla.

Divendres al matí hi haurà inflables i a la tarda tindrà lloc la cercavila i la festa de l’aigua, una de les activitats més esperades durant la Festa Major.

Josep Reig, alcalde de Tortellà: La història venia perquè abans l’últim dia de la festa, el 16, un poc s’havia berenat i havia molta gent que a vegades acabava molla perquè la posaven dins la font o pel camí es tiraven aigua i això s’ha anat convertint en una tradició.

Deixa un comentari