La Unió Esportiva Olot disputa aquest dimarts la primera semifinal del Torneig de l’Estany contra la UE Figueres

Aquest dimarts comença la cinquantena edició del Torneig de l’Estany. Enguany, tornarà a tenir el format de quatre equips, semifinals i final. L’equip amfitrió, la UE Figueres, la UE Olot i el Barça B com a convidat especial seran els equips que lluitaran per guanyar la 50ena edició del Torneig de l’Estany. La primera semifinal es juga aquest dimarts a dos quarts de set entre el Banyoles i el Barça B. Més tard, a dos quarts de deu es jugarà el Figueres contra la Unió Esportiva Olot. La gran final entre els dos equips guanyadors de les semifinals, es jugarà aquest dijous al Miquel Coromina a dos quarts de deu.

Un detall interessant que tindrà aquesta edició del torneig, és que la final la xiularà l’àrbitre internacional lleidatà, Xavier Estrada Fernández, que està arbitrant a la Primer Divisió Espanyola de Futbol i aquest 3 d’agost va xiular un partit de la prèvia de la Champions League.