Territori preveu sotmetre els estudis de la variant de les Preses i la Vall d’en Bas a exposició pública aquesta propera tardor

El Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat preveu sotmetre a exposició pública els estudis de la variant de les Preses i la Vall d’en Bas aquesta propera tardor. Es tracta dels estudis informatiu i d’impacte ambiental, l’exposició pública dels quals s’havia anunciat primerament per a l’octubre de l’any passat. Amb els estudis publicats, els veïns podran conèixer el traçat amb què s’ha estat treballant els darrers mesos, a més del traç general, sobre el que s’havia informat que discorreria proper al marge del riu Fluvià, els enllaços i els accessos proposats.


A partir del moment en què es presentin a exposició pública, es donarà un termini d’un mes als particulars en cas que vulguin presentar al·legacions, segons l’habitual en aquests casos, i dos mesos per a les administracions. El Departament de Territori ha informat que seguirà en constant contacte amb els ajuntaments directament implicats d’aquí al moment en què es presenti el traçat definit.

Deixa un comentari