Territori preveu sotmetre els estudis de la variant de les Preses i la Vall d’en Bas a exposició pública aquesta propera tardor

El Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat preveu sotmetre a exposició pública els estudis de la variant de les Preses i la Vall d’en Bas aquesta propera tardor. Es tracta dels estudis informatiu i d’impacte ambiental, l’exposició pública dels quals s’havia anunciat primerament per a l’octubre de l’any passat. Amb els estudis publicats, els veïns podran conèixer el traçat amb què s’ha estat treballant els darrers mesos, a més del traç general, sobre el que s’havia informat que discorreria proper al marge del riu Fluvià, els enllaços i els accessos proposats.


A partir del moment en què es presentin a exposició pública, es donarà un termini d’un mes als particulars en cas que vulguin presentar al·legacions, segons l’habitual en aquests casos, i dos mesos per a les administracions. El Departament de Territori ha informat que seguirà en constant contacte amb els ajuntaments directament implicats d’aquí al moment en què es presenti el traçat definit.