Al setembre Olot acollirà el concurs solidari Sapiens the Game

Sapiens -The Game, un joc on es posa a prova les capacitats del seus participants. És un joc per grups que arriba a Olot a finals de setembre.

Estanis Vayreda, Regidor de Promoció de la Ciutat d’Olot: El dia 28 de setembre farem una experiència nova d’oci i també una experiència nova solidària, que és una nova activitat que es diu Sapiens -The Game.

Les inscripcions per el concurs que es durà a terme al Pavelló Firal d’Olot estan obertes. Els grups han de ser entre 4 i 8 persones, però els organitzadors recomanen que els grups estiguin formats per 8 persones. En aquest esdeveniment hi juguen un paper imprescindible la música i les imatges. A més a més, els diners recaptats per l’associació seran donats a la ONG Acció Planetària.

David Jané, membre Associació Joves Empresaris: El concurs ve organitzat amb música en directe, proves, com ha explicat l’Estanis, a nivell cultural, geogràfic, lògic, de música, etc. Com dèiem és un concurs per equips en el qual es premia això, la part més intel·lectual, de tensió, de agudesa visual, de tensió musical també. El fet de que hi hagi música en directe, doncs també hi ha proves que estan combinades amb la música en directe i al final es aquest doble objectiu. Passar una bona estona amb una causa solidària de fons

La primera edició del Sapiens -The Game Olot té com a objectiu fer gaudir i pensar als seus participants.