Els allotjaments garrotxins preveuen una ocupació mitjana del 90% aquest pont d’agost amb els càmpings fregant la plena ocupació

Un 90% és la ocupació prevista per a aquest pont del 15 d’agost a la Garrotxa. Una xifra que encara es podria augmentar amb les reserves d’última hora. Per tipologies els càmpings són els que tenen una previsió més elevada fregant la plena ocupació, amb un 98%.

A primera hora del matí l’activitat és notable al Càmping Lava de Santa Pau. L’ocupació és elevada en aquest establiment turístic de la Garrotxa, tant a la zona d’acampada com a la zona de bungalows. I aquest pont del 15 d’agost encara esperen més arribades de clients. Tot plegat, farà que les xifres d’ocupació d’aquestes primeres setmanes d’agost siguin força positives per a ells.

Ivan Masoliver, Gerent Càmping Lava: És una ocupació molt maca del pont d’agost. Del que portem d’agost hi ha bons resultats de turisme. El temps ens ha acompanyat molt i la gent s’ha repartit molt i hi ha hagut gent per tot arreu

Els càmpings són la tipologia d’establiments que més previsió d’ocupació tenen aquest pont de Santa Maria amb un 98%. Els segueixen els apartaments i habitatges d’ús turístic amb un 95% d’ocupació. La xifra mitjana entre tota la tipologia d’establiments de la Garrotxa és d’un 90% d’ocupació per als propers dies. Unes dades que podrien augmentar amb les reserves d’última hora, un tendència que ha anat a l’alça.

Ivan Masoliver, Gerent Càmping Lava: “Jo crec que ara les reserves ja no es fan amb antelació. Està de moda l’últim moment i la gent et trobes que et truca dient ‘escolta, com ho teniu per demà? Esta ple? No està ple?’”

El perfil de visitant més habitual a la comarca són les famílies i les parelles provinents de l’àrea metropolitana de Barcelona. A la Garrotxa hi venen a buscar el contacte amb la natura, a passejar per la fageda i fer senderisme.