Els nous vestidors del camp de futbol de Les Planes estaran punt al setembre per començar la temporada

La reforma integral dels vestidors del camp municipal Josep Guàrdia i Rodà de les Planes d’Hostoles avancen amb bon peu. Els treballs, que van començar a l’abril, han d’estar acabats d’aquí a unes setmanes, quan comenci la lliga per tal que les noves instal•lacions estiguin llestes per al primer partit a casa del Club Futbol les Planes, el 7 de setembre. Les obres ja estan en la fase final.


INSERT Eduard Llorà, alcalde de les Planes d’Hostoles: “Ja estem amb acabats, guixaires, terres i aquestes coses que són ja més de fase final. El bar, que és el que ens preocupava menys perquè tindrem més temps, ja hem començat també i podem dir que arribarem amb terminis perquè es puguin començar la temporada al setembre bé”
Amb les noves instal•lacions es deixen enrere els antics vestidors, que gairebé no s’havien renovat des de la seva construcció, l’any 52. El pressupost total de l’obra és de 120.000 euros i els aporta l’ajuntament. L’ampliació dels vestidors s’ha pogut afrontar gràcies a la compra, fa 2 anys, d’un local adjacent amb el finançament privat d’una empresa del poble. En aquest local també s’hi està habilitant la seu social del Club Futbol les Planes.

x