La Unió Esportiva Olot cau als penals contra la UE Figueres en la semifinal del Torneig de l’Estany

Aquest dimarts la Unió Esportiva Olot ha caigut als penals contra la UE Figueres en la semifinal del Torneig de l’Estany. L’onze dirigit per Raúl Garrido comptava amb una sorpresa a l’onze inicial, el juvenil Joel Ferrés. El primer temps del partit el van dominar els figuerencs, tot i això el primer gol del matx el va anotar la UE Olot a càrrec de l’extrem Xumetra, al minut 27. Amb deu minuts el Figueres va capgirar el marcador amb els gols de Treviño i Ivan Vida respectivament. Una segona part més dominada pels olotins va fer que aconseguir el gol de l’empat gràcies al nouvingut Kilian Grant al minut 60. El partit va anar als penals, on el va fallar el central del conjunt olotí Alan Baró. Aquest dimecres els homes de Raúl Garrido s’enfrontaran als amfitrions en la final de consolació a dos quarts de vuit.