La 3a edició d’Art Entre Llunes i Volcans expandirà la mostra pel que fa a artistes convidats i espectacles realitzats als Arbres d’en Casals

Aquesta setmana s’estan ultimant els preparatius per la 3a edició del Festival d’Art Comunitari Entre Llunes i Volcans, a Sant Feliu de Pallerols. Enguany porta per títol ‘Equilibri’, i des del 17 d’agost i fins el 20 de setembre es podrà veure als Arbres d’en Casals. Per aquesta tercera edició el festival s’expandeix, per rebre creacions de pobles veïns com Osor.

Juliana Rúbio, Art Entre Llunes i Volcans: “Aquest any, per primera vegada, estem obrin la porta a presència d’altres intervencions de pobles veïns, com d’Osor. El col·lectiu d’artistes ‘CAOS’. Nosaltres vam anar a l seu poble com a convidats i ara els ho retornem.”

L’Art Entre Llunes i Volcans d’aquest any l’han fet possible 185 persones de totes les edats i d’arreu de la comarca, amb un total de 17 obres, 4 projectes comunitaris, que es mostraran al voltant del Riu Brugent.

L’objectiu de la mostra és posar el focus en la natura, les persones i l’art, i és precismaent en aquest últim terme, l’art, on l’organització pretén mostrar-ne el màxim possible.

Juliana Rúbio, Art Entre Llunes i Volcans: “Aquest any Eva Castillo actuarà musicalment i fent dansa el dia de la innauguració. Jasmina farà una sessió de Ioga, que lliga molt amb l’Equilibri’. I també està previst representar ‘La bugada’ de la bona companyia.”

L’innauguració oficial es farà aquest dissabte 17 d’agost a partir de les 12 del migdia.

x