La Festa Major de Mieres començarà aquest proper dijous 22 amb activitats per a tots els públics

La Festa Major de Mieres comença aquest dijous dia 22 amb la trobada de la gent que vulgui ajudar a muntar l’escenari i adornar els carrers del poble. El divendres comptarà am un únic acte, la nit del Plaback a la Plaça Major. Dissabte 24, Mieres s’aixecarà amb una bicicletada, en un dia que estarà marcat per exposicions i mercats, i sobretot a la nit amb un DJ que punxarà a la Plaça Major. El diumenge començarà el dia amb una ofici solemne i missa cantada amb la Coral de Sant Miquel. La Festa Major de Mieres s’acabarà el dilluns dia 26 amb un espectacle familiar i amb una xocolatada.

Maria Sasanedas, regidora Ajuntament de Mieres: El divendres a la nit tenim el playback i és un dels actes més esperats. Ara ja fa quatre anys que el vam començar. Va tenir molt d’èxit des de el primer any i s’ha anat veient, que cada vegada que s‘ha convocat, s’hi apunta gent. Des de el més petits, fins els més grans ho preparem amb molta il·lusió.

Una dada important de la Festa Major de Mieres és que en cas de pluja, tots els actes seran moguts al pavelló del poble garrotxí.

Deixa un comentari