Sant Ferriol acull dues setmanes de meditació al Mas Gircós en motiu del Festival de Ioga

El Mas Gircós, del municipi de Sant Ferriol, acull fins el proper dimecres 21 d’agost, la 15a edició del Festival de Ioga. Dues setmanes plenes d’activitats que van des de tallers, sessions, classes magistrals i, sobretot, molta relaxació.

Isa Solana, directoira Happy Yoga i Festival Yoga: “Aquí oferim diferents tècniques de ioga des del matí i fins la nit, i ho hem enriquit moltissim amb banys purificadors, bhaktis devocionals, classes, taller, concerts, teràpies i un programa per a nens i adolescents.”

En total són més d’un centenar de propostes per a tot tipus de públic. Per exemple: aquelles persones més avesades al ioga des de dos qaurts de set del matí poden gaudir de diferents sessions. Les jornades sempre acabaen amb espectacle infantil i un concert.

Segons la organització, cada dia passen pel festival unes 400 persones i una bona part d’elles repeteixen d’altres anys.

Isa Solana, directoira Happy Yoga i Festival Yoga: “La gent que ens coneix venen perqu+è han tingut una experiència inesperada de descans i desconnexió. És realment unes veacances venir aquí. Llavors molts venen perquè tenen fills i aquí estan lliuresi feliços, és un espectacle veure amb quina harmonia es produeix.”

Pels voltants del Mas Gircós també hi ha un Village amb artesania de tota mena: des de roba per practicar Ioga a artesans que construeixen instruments cerimonials per realitzar les sessions de ioga.

x