El Playback de Santa Pau torna a omplir la plaça per la Festa Major amb uns 700 assistents

La plaça Major de Santa Pau va tornar a ser plena per veure el programa de la vuitena edició del Playback, un dels actes més esperats de la Festa Major. Organitzat pel grup de Playback de Santa Pau i presentat pel Mag Nani, sobre l’escenari es van poder veure interpretacions de la banda sonora de El Rei lleó, així com els alter ego de Rosanna, les Spice GirlsElthon John, KarinaLucrecia o Chayanne. Novament, la diversió va estar assegurada per passar una bona vetllada d’estiu.

Rosa Maria Teixidor, organització Playback Santa Pau: És una engrescada que varen fer una sèrie de gent del poble uns anys enrere, amb motiu de la Festa Major. Com que el pressupost que teníem era reduït vam buscar alguna cosa per poder fer que no ens costés diners. La gent del poble, el que s’espera més per la Festa Major, a part de les altres activitats és el playback.

Pep Companys, alcalde de Santa Pau: Pensem que aquest és un dels actes estrella de la Festa Major, s’ha convertit en els darrers anys. Com podeu veure a la plaça acollim unes 700 persones, cap acte més a la festa acull aquesta quantitat de gent.

Rosa Maria Teixidor, organització Playback Santa Pau: I participa gent del poble i també gent d’Olot, perquè ens costa molt trobar gent, sobretot homes que vulguin actuar. No tothom puja a l’escenari per fer una actuació de playback.

El Playback de Santa Pau 2019 va finalitzar amb un tastet de cançons d’Eurovisió interpretades pels components d’Operación Triumfo. Abans, es va sortejar un vol amb globus i un menú degustació en un restaurant del municipi. Novament, el Playback ha estat un dels actes més efectius del programa de festes.

x