El triatleta garrotxí Genís Grau ha hagut d’abandonar la prova test de Tòquio

Els tres millors triatletes espanyols Mario Mola, Javier Gómez Noya i Fernando Alarza han preferit disputar la gran final de les sèries mundials de triatló, i és per això que no han participat en el preolímpic de Tòquio. Això li ha obert la porta al triatleta garrotxí que malauradament ha hagut d’abandonar la prova test per les condicions meteorològiques, els 38 graus que feien a Tòquio. No obstant, no ha estat l’únic triatleta que ha abandonat aquesta prova, ja que l’altre participant espanyol també ha hagut de retirar-se. 48 pariticipants són els que han acabat aquesta prova test de 67 que l’han començat , ja que en són 19 els triatletes que  han abandonat el test. Diumenge, tant Grau com Castro intentaran fer una bona prova a la de relleus.

x