La UE Olot perd als penals contra el CE Banyoles i queda en quart lloc en el 50è Torneig de l’Estany

La Unió Esportiva Olot ha quedat en quart lloc al Torneig de l’Estany després de tornar a perdre als penals contra el CE Banyoles, després d’empatar 1-1. Els homes de Raúl Garrido van ser dominadors a la primera part amb arribades importants com la de XumetraNatalio i Pujadas. Els locals van aconseguir que el partit fos d’anada i tornada, i així va ser quan van gaudir de les oportunitats més importants per avançar-se al marcador. El minut 37, Xumetra va centrar una pilota que va trobar el cap de Natalio, el davanter valencià la va posar dins la xarxa. En aquest matx va assolir un protagonisme important amb les seves pujades i baixades a la banda el juvenil Àlex Garcia. La segona part va ser més d’anades i tornades que no beneficiaven el joc dels olotins. Finalment el fitxatge de l’equip amfitrió d’aquesta setmana, provinent de la UE Olot, Moha va assolir amb un xut potent des de la frontal, el gol de l’empat al minut 84. El partit es va tornar a decidir als penals, els quals el van marcar Hèctor, Carles Mas i Vivancos. Per la seva part Xumetra i Joel Arimany va enviar la pilota a la fusta i la Unió Esportiva Olot va assolir el 4rt lloc en la celebració del 50è Torneig de l’Estany.