Més de mig miler de persones assisteixen a l’acte de comiat de l’expresident i fundador dels Almogàvers Garrotxins Jordi Compte

Jordi Compte, ex president i fundador de la Penya Barcelonista Almogàvers Olot va morir aquest dissabte passat després d’una llarga lluita contra una malaltia. L’acte d’homenatge que es va fer aquest dimecres als camps de futbol de l’E.F Garrotxa va acollir més de mig miler de persones: amics, familiars, culers, penyistes… Compte va ser una persona molt important, ja que va fer que la Penya Barcelonista Almogàvers Olot fos oficial. L’acte va constar primer de tot, amb uns parlaments de la gent més propera i després d’una crema de bengales en honor a l’ex president de la penya.

Ernest, company de grada d’en Jordi Compte al Camp Nou: Un home lluitador, amb empenta, quan se li ficava alguna cosa entre cella i cella i anava, ho volia. A partir d’aquí, un lluitador.

Escrit per Joaquim Vall-llosera i Pla, President Federació Penyes Barcelonistes Girona-Sud: Sàpigues que el teu tarannà d’home bo ens ha marcat a tots els que t’hem conegut, i així et recordarem sempre. Un bon amic, un gran culer i una millor persona. Gràcies Compte per tot el que hem compartit i a reveure.

Xicu Corcoy, President Penya Barcelonista Almogàvers Garrotxins: No va abandonar el vaixell, ni va abandonar a la penya. Va continuar sent de la penya, ens va ajudar i sempre que podia hi era, i no es va fallar mai. En definitiva, quina putada. I que et trobarem molt a faltar.

Deixa un comentari