Raúl Garrido, després de l’amistós entre CF Sant Jaume i UE Olot (3-4): “Hem guanyat però aquesta no és la imatge que volem donar”

Raúl Garrido va proposar, novament, un 11 amb molt joves, amb Aspar, Joel Ferrés, Pujadas i Joel Arimany, i amb Marc Vito sota els pals, en l’últim partit de la pretemporada que els enfrontava al filial Sant Jaume de Llierca, i que va acabar amb victòria ajustada.  El primer gol del partit el va aconseguir, al minut 4, el jove jugador que està a prova, Sergi Álamo, convertint un xut de falta.


A la segona part pluja de gols per uns i altres. Xumetra aconseguiria el 0 a 2 al 51, i Lluc Mora escurçava distància al 55, després d’una gran definició. Enric Genís va posar les taules al 66, poc abans que Héctor Simón fallés un penal. L’Olot, però, va imposar la seva superioritat i Álex García va aconseguir el tercer, i Eloi Amagat el quart al minut 78. El Sant Jaume, però, va acabar de treure tot l’honor que li quedava per sumar el tercer, novament gràcies a Enric Genís.

Raúl Garrido, entrenador UEO: “Era un partit amb el filial, de pretemporada, un entrenament més. Per moments s’ha tornat boig el partit i no és per estar contents perquè ens han fet tres gols. Si que hem guanyat, però hem de millorar aspectes del joc perquè la setmana que ve ja comença la competició i evidentment aquesta no és la imatge que volem donar.”

Joan Sánchez, entrenador Sant Jaume: “Sabíem que ens costaria i que l’Olot ens dominaria en tots els aspectes del joc. Havien de saber patir per poder estar a l’alçada de les circumstàncies. Molt content del treball dels nanos que han acabat cansats, però bé, ja sabíem que això era el que ens trobaríem.”

A partir d’ara olotins i sant jaumins seguiran camins diferents. L’Olot debuta a la lliga el proper diumenge a casa contra l’Ebro i el Sant Jaume es seguirà preparant per l’inici de la segona catalana a principis de setembre.

x