La desfilada de La Petjada Solidària de Tortellà doblarà la xifra de recaptació fins als 2.000 euros en benefici d’Open Arms

La crisi dels refugiats ha tornat a cobrar protagonisme aquest cap de setmana a Sales de Llierca, on s’ha dut a terme la segona edició de la desfilada solidària organitzada per la Petjada Solidària Tortellà’. Unes 200 persones han omplert el local social de Sales per assistir a una desfilada amb una quarantena de participants, que han anat mostrant els seus models al públic assistint.


Durant l’acte s’han llegit poemes i s’ha enviat un missatge d’ànims als integrants del vaixell Open Arms, que fa ben poques hores s’ha donat a conèixer que podrà, finalment, atracar a un port de la península, després d’haver estat més de dues setmanes abandonat pel Mediterrani, i és que és precisament aquesta ONG la beneficiària de la desfilada solidària.

Amaru Ribas, La Petjada Solidària Tortellà: “Aquesta és la segona edició, l’any passat vas ser un èxit, vam quedar sorpreses l’energia que es produeix durant l’acte per ajudar gent necessitada i així dona molta satisfacció i energia. La gent està molt sensibilitzada en aquest tipus d’encontres i realment sempre ens han felicitat i ens han donat les gràcies per haver fet una cosa com aquesta i la magnitud que té.”

Des de la organització es calcula que enguany doblaran la xifra de recaptació, arribant als 2.000 euros, que s’aconseguiran d’una subhasta posterior dels vestits a més de les tapes solidàries que s’han anat venent des del bar, i que la pròpia gent de Sales i poblacions veïnes han portat, i és que en aquest acte és fàcil veure-hi gent de poblacions veïnes, com Tortellà o Montagut.