La quarta edició del campionat de minigolf de Les Preses acull 25 participants

La piscina municipal de les Preses va ser l’escenari dissabte del quart campionat de minigolf, una activitat emmarcada dins el programa de les Preses a la fresca. Un total de 25 persones van participar en l’esdeveniment, que va comptar amb unes pistes més complicades que d’altres.

Albert Danés, regidor d’Esports i Festes: “Es fan dos campionats durant l’estiu. Hi participen gent de tot arreu, gent del poble, grans, petits. Està molt bé. Com podeu comprovar, aquest any hi ha 25 participants en aquesta edició del mes d’agost. Se’n va fer una altra també al mes de juliol. Jo crec que la finalitat és poder conviure grans i petits i poder fer una activitat tots junts. Hi ha pares i fills que estan jugant ara aquí i s’ho està passant bé”.

Alguns dels participants van destacar la importància de celebrar aquest tipus d’activitats per dinamitzar el municipi.

Joy Alonso, participant: “Jo crec que així cridem més a la gent a què vingui a la piscina i així s’ho passa bé amb la família”.

 

Aniol del Saz, participant: “Creiem que aquest joc, per exemple, el minigolf no és que es faci a tot arreu. T’ho passes bé i gaudeixes”.

Les Preses a la fresca és una iniciativa que des de finals de juny fins a finals d’agost ofereix tot tipus d’activitats. L’objectiu, aquest.

Albert Danés, regidor d’Esports i Festes: “L’objectiu bàsic és que la gent surti al carrer, que la gent faci poble, que els veïns interactuïn entre ells, que puguin parlar i gaudir d’activitats i passar-s’ho bé”.

x