Unes 300 persones assisteixen al Parc Nou d’Olot per escoltar el duo de violins ofert dins el cicle Música al Parc

El Parc Nou d’Olot va tornar a ser el lloc ideal per passar una agradable tarda de diumenge. Amb aquest càlid aplaudiment van rebre les 300 persones que van assistir-hi a Ala Voronkova i Guerassim Voronkov.


Ala, nascuda a Ucraïna, i Guerassim, d’origen rus, van oferir un concert en directe on es va poder observar l’evolució de la tècnica, sonoritat i estil del violí així com l’eclosió de les grans escoles violinístiques europees de la mà de grans compositors clàssics i contemporanis.

Ala Voronkova, música: “Venimos a proponer un abanico muy amplio para todos los que vienen a escuchar música clásica. Empezamos des del barroco y vamos por todos los estilos, pasando por el barroco, clásico, romántico. Son muy bonitos, con mucho carácter y así ofrecemos música para todos los gustos”.

Els músics també van remarcar el protagonisme de la ubicació del concert i van valorar molt positivament totes les comoditats que ofereix el parc.

Guerassim Voronkov, músic: “Es una sensación muy agradable. Espero que la gente que se ha convocado para este concierto disfrute del ambiente y del buen aire. También del refresco y de la música”.

La pròxima cita amb la música serà diumenge. El Parc Nou rebrà el grup Sambala amb una música d’inspiració brasilera.

Deixa un comentari