El teatre a càrrec d’Els Enredats i la nit de ball del dissabte han estat dos dels actes destacats de la Festa Major de Sant Privat

La Vall d’en Bas segueix amb la seva ruta de festes majors, i aquest cap de setmana va ser el torn de Sant Privat, des de divendres i fins diumenge amb una quinzena d’activitats d’allò més variades, des de les tradicionals sardanes i misses a la representació per part de la companyia de teatre del poble, Els Enredats, de l’obra d’Estel Solé ‘Animals de Companyia’.

Xavier Borràs, director Els Enredats: “L’hem fet ‘Els Enredats, una colla totalment amateur, que ens agrada el teatre. Són cinc actors i actrius que ofereixen cada per una sola funció, la de la festa del poble i després de 5 o 6 mesos d’assaig, aquest acte, que d’alguna manera serveix per obrir la Festa Major de sant privat.”

Un dels moments més esperats, sobretot pels joves, ja no del poble sinó de tota la comarca és la nit de músic a la plaça del poble, que enguany es va quedar, novament, petita.

 Paula Vergés, vocal Comissió Sant Privat: “Llavors a la nit hi ha l’acte principal, qu és el ball. Aquest any teníem el grup de versions Muntband i tot seguit els Celtics Dj.

El diumenge la festa es va tancar amb missa i una nova audició de sardanes a la plaça a càrrec de la Principal d’Olot.

Deixa un comentari