Aquest divendres comença la Festa Major de la Vila del Mallol

La Festa Major del Mallol començarà el divendres dia 23 d’agost al vespre, com és de costum amb la repicada de campanes, seguidament hi haurà la cercavila pel poble i el sopar popular. Després de les 12 de la nit hi haurà música en directe i el setè campionat de Titius de la Vila del Mallol. El dissabte, la Festa Major començarà ben dinat amb el campionat de Truc que es fa al local de les Olletes, a mitja tarda es podrà veure el partit de futbol al camp del Sant Privat d’en Bas. A la nit, guerra de DJ’s amb Txeko-Snei, Dj Kurba i el Dj Ernest Codina del Fricandó Matiner. L’últim dia de Festa Major serà el diumenge dia 25 d’agost que s’iniciarà a les 9 del matí amb la cursa-caminada i s’acabarà amb una audició de sardanes i un espectacle infantil.

Ramon Torrent, president Comissió de Festes del Mallol:  La comissió, el que és el Mallol estem contents perquè som 45, vull dir que som colla. El fet de la xaranga o el ball és més complicat, porta més feina i s’ha d’anar a assajar si o si.

Com és de costum, la Vila del Mallol posa a disposició de la gent, servei d’autobusos gratuït de la 1 de la matinada a les 7 del matí.

x