La garrotxina Royalverd optarà a instal·lar la gespa de la Copa Mundial de Futbol de Qatar 2022

L’equip de La Banqueta ha visitat el centre de tecnificació que Royal Verd té a la Vall d’en Bas per conèixer la llavor que va fer créixer l’empresa especialitzada en la instal·lació i manteniment de gespa per a camps esportius. Històric grup de venda de productes del camp, Morera va arribar a crear Royal Verd a través de la jardineria professional, després de descobrir un potencial nínxol de mercat. El gerent de l’empresa garrotxina, Eudald Morera, ha explicat a Olot Televisió que va ser la seva experiència política com a candidat a l’alcaldia d’Olot la que li va fer descobrir les potencialitats de comptar amb un bon equip humà.


Després de 15 anys, aquesta empresa especialitzada no té un igual a l’Estat espanyol i molt poques companyies que s’hi puguin comparar a nivell internacional. Enguany, només a la lliga de primera divisió, fins a vuit estadis compten amb la seva gespa. Fa dos anys que el seu centre de tecnificació a la Vall d’en Bas s’usa també com a espai d’entrenament. Aquesta nova activitat suma responsabilitat per a una empresa que aquest estiu ha acollit equips com el femení del Barça o l’Al-Sadd del recentment entrenador Xavi Hernández. De cares al mundial de Qatar 2022, Royal Verd intentarà ser l’empresa que instal·li la gespa com ja va fer al Mundial del Brasil del 2018.

Eudald Morera, gerent de Royal Verd: “A Brasil, ho vàrem guanyar. A Qatar no ho sabem. És una aposta, hi som, ho treballarem. Tenim un aliat, que ha estat l’Al-Sadd de Qatar, que quan ha estat aquí, els seus jugadors, que molts d’ells juguen a la selecció de Qatar, n’han sortit encantats”.

x