L’Associació d’Hostalatge repetirà el Degusta Nucli Antic durant la botiga al carrer del proper 31 d’agost

El 31 d’agost els bars i restaurants del Nucli Antic d’Olot sortiran al carrer, sumant-se a la celebració de la botiga al carrer d’estiu, per celebrar la segona edició del Degusta el Nucli Antic; una proposta organitzada en el marc del PIAM del Nucli Antic per aportar-hi activitat al llarg de l’any.


Coincidint amb la celebració de la botiga al carrer, el proper 31 d’agost, els restaurants i bars del centre d’Olot treuran a l’exterior la seva proposta gastronòmica amb la segona edició del “Degusta Nucli Antic”. Hi participaran una desena d’establiments situats al carrer i la plaça Major, la plaça Mora, el carrer Alta Maduixa i el Passeig d’en Blay.

David Coloma, gerent de l’associació d’Hostalatge de la Garrotxa: Des de les 7 de la tarda el que faran es posar a les seves terrasses un espai on es visualitzi que estan oferint una oferta especial per aquell dia, per la gent i que en definitiva s’animi la gent a que sobretot tot l’any hi ha una oferta gastronòmica important.

La iniciativa és una bona manera per acomiadar l’estiu gaudint de les promocions que ofereixen els establiments del centre i gaudint d’una gastronomia de qualitat. La proposta està pensada per la mateixa gent de la ciutat i per tots aquells de fora que vénen a conèixer la comarca.

David Coloma: La gent de la ciutat, del nostre entorn que estan aquí i volen gaudir i es pensa amb aquesta gent i també complementar amb molts visitants que venen a comprar, a veure alguna botiga… i és un motiu més per quedar-se a sopar o berenar en funció de les hores que ens vinguin a visitar. Per tant, és un complement que és un atractiu més.

Per fer difusió de la proposta s’ha editat un díptic amb informació de tots els establiments que participen a la campanya amb degustacions. També s’hi inclouen els horaris dels diferents bars i restaurants que treballen durant tot l’any, per poder donar a conèixer la seva oferta gastronòmica.