L’Esbart Olot busca més participació de cara al Ball Pla d’Olot 2019

El Ball Pla d’Olot torna a estar a les Festes del Tura per cinquena vegada consecutiva i l’Esbart Olot, com és de costum, és l’encarregat de organitzar els assajos i de fer venir més participants. Els encarregats de preparar el ball pla demanen més col·laboració a la gent, i afirmen que la coreografia és senzilla i que tothom la pot ballar.

Àlvar Borrell, director artístic Esbart Olot: Els assajos es fan al local de l’Esbart Olot que és el carrer Geranis 50, a Montolivet, allà a la plaça. Es fan a partir de la setmana que ve, els dimarts i els dijous a les vuit del vespre. Tothom qui vulgui està convidat a venir-ho a provar almenys un assaig, perquè la coreografia és molt fàcil d’aprendre, però si que recomanem que la gent vingui almenys a una de les sessions que organitzem.

El Ball Pla es dur a terme just abans del tancament de Festes del Tura, i és per això que l’organització d’aquest acte té com a objectiu incrementar aquest any el nombre de balladors, ja que en la sardana posterior hi ha un nombre més alt de participants. Aquest ball ha entrat de ple a les Festes del Tura i aquest 2019 es farà el 10 de setembre a les 8 del vespre al Firal petit, i l’acompanyarà musicalment la cobla La Principal d’Olot.

x