Tommy Robredo inicia aquesta nit la seva participació a l’US Open al quadre de la fase prèvia

Tommy Robredo inicia avui la seva participació a l’US Open dels Estats Units. Ho farà participant a la fase de classificació pel quadre final. El tenista olotí, de 37 anys, actual número 184 del món i guanyador de dos tornejos Challenger aquesta temporada, s’enfrontarà no abans de les 11 de la nit, hora peninsular, al japonès Go Soeda, número 155 de l’ATP. Per accedir al quadre principal del torneig Robredo haurà de guanyar dos partits més. Aquesta serà la participació número 65 en un Grand Slam per a Tommy Robredo, ex número 5 del món i un dels jugadors en actiu més veterans del circuit en aquests moments. L’US Open és l’últim Grand Slam de la temporada i és un dels tonejos que més diners reparteix, concretament només per arribar a la primera ronda de la fase prèvia 11.000 dòlars, gairebé el doble del que Robredo es va endur, per exemple, per guanyar el Challenger de Parma el passat mes de juny. El d’avui serà el primer enfrontament entre Robredo i Soeda.

x