El femení de la UE Olot es proposa millorar els seus resultats aquest curs

El femení de la Unió Esportiva Olot ha tornat a la feina aquest dilluns. Els primers entrenaments amb càrregues més físiques i la idea de joc que vol inculcar l’entrenador. Les jugadores del conjunt olotí tenen il·lusió i ganes de començar a competir. L’equip femení ja parla d’objectius, ja que vol superar la posició de la campanya anterior.

Moisès Dubé, entrenador de l’equip femení de la UE Olot: Amb el femení sempre plantegem els objectius un cop hem fet el primer mes d’entrenament. Sempre els plantegem amb les jugadores, són elles les que decideixen quins són els objectius que volen tenir. El que sí que tenim clar és que aquest any han pujat quatre equips de la nostra divisió a preferent, i per tant tenim l’objectiu clar d’estar el més amunt possible”

El mercat de fitxatges en el femení de l’Olot ha estat el protagonista de l’estiu, ja que ha marxat la Mónica Expósito, i la Bruna s’ha retirat. Si parlem d’altres, ens fixem en la jugador que ha arribat a Olot, Aina Ling, que ha passat per equips com el Cabanes i el Sant Pere Pescador. La jove jugadora arriba per aportar una esquerre de qualitat. A més a més han pujat quatre jugadores del juvenil. La plantilla no està tancada i es busca una portera i un parell de jugadores més per a poder fer un equip competitiu i tancar la plantilla.