El CIT anuncia la participació d’11 carrosses a la Batalla de les Flors 2019 i la nova litografia del Farandulàrium

Aquest dimarts s’ha fet la presentació de la litografia de la batalla de les flors. Aquest any, les Festes del Tura tornarà a tenir la batalla de les flors, que comptarà amb 11 carrosses. El dia en què es celebrarà aquest acte serà el dissabte dia 7 de setembre a les vuit del vespre, en cas de pluja s’aplaçaria al dimecres 11 de setembre a les dotze del matí. El recorregut serà el mateix des de fa cinc anys, donant la volta a la Plaça Clarà, però enguany, per tal de que les carrosses puguin estar més estona exposades, es concentraran a partir de les cinc de la tarda al carrer Closells.

Josep Andrés, president CIT: La revista Viu, la revista que edita Olot Televisió trimestralment, vol dir que ells, el mateix fet de fer la seva revista, s’inclou un apartat destacant aquests actes que el CIT fem al llarg de l’any. En aquest cas, el que sortirà ara hi haurà aquest apartat de la Batalla de les Flors i concretament deu pàgines dedicades a això. Nosaltres, doncs tenim un estalvi important.

La Litografia, com és habitual, creada per Tavi Algueró, es podrà comprar al preu de deu euros, i es pot adquirir a les oficines del CIT.

Tavi Algueró, autor litografia Batalla de les Flors: Cada any al plantejar la làmina, evidentment intento jugar amb la faràndula principal d’Olot, però intento reflectir alguna cosa de l’actualitat. Enguany, i si hi ha alguna cosa a celebrar en relació a les festes millor. En aquest cas, hi ha com dues anècdotes, i per això es diu anecdotari olotí.

Enguany, el jurat estarà composat per persones reconegudes en l’àmbit artístic.