Les Preses destina 20.000 euros a la reparació i modificació del mobiliari de la quinzena de parcs i zones enjardinades del poble

Les Preses ha completat un seguit d’accions de millora en parcs i zones enjardinades del municipi dotada en 20.000 euros. En el marc del pla de manteniment que l’ajuntament duu a terme cada sis mesos, durant aquest mes d’agost s’han reparat i modificat alguns gronxadors, tobogans i bancs. En tot el municipi hi ha una quinzena de parcs.

Pere Vila, alcalde de Les Preses: “Dintre aquest pla el que s’ha fet ara és, la inspecció d’aquest semestre de tots els parc, i dintre la inspecció, hem decidit canviar alguns espais de joc i altres elements.”

Una de les actuacions més importants s’ha dut a terme a la plaça Europa. Un fet destacat d’aquestes renovacions és la clara aposta pel respecte a la natura, ja que s’ha utilitzat material reciclat, procedent del contenidor groc, per part del mobiliari.

Pere Vila, alcalde de Les Preses: “Doncs un material que prové d’alemany, que fan tot el tractament amb material reciclat del contenidor, i que en aquest cas és tota l’estructura del banc. “

Aquestes mesures sostenibles permetran estalviar en manteniment, fer ús de brossa reciclada i augmentar la durabilitat.

L’actuació d’aquest semestre es dona per acabada fins a principi de l’any vinent, a no ser, i tot seguint el protocol habitual, que es produeixin danys materials més urgents de  reparar.

Deixa un comentari