Olot Televisió emetrà quatre directes durant els cinc dies de les Festes del Tura

Olot Televisió ja prepara els programes en directe que oferirà durant les Festes del Tura. El 6 de setembre, primer dia de la festa major, la televisió de la Garrotxa oferirà el pregó pronunciat des de l’Ajuntament d’Olot pel rector olotí Joan Soler, exmissioner al Togo, a partir de les 9 del vespre.


El dissabte 7 serà el torn de la Diada Castellera de les Festes del Tura, a 2/4 de 6 de la tarda, en una diada per a la qual en aquesta ocasió s’ha convidat les colles dels Marrecs de Salt i els Sagals d’Osona.

Diumenge 8 de setembre, diada de la Mare de Déu del Tura, el set de directes d’Olot Televisió tornarà a ser a plaça, aquesta vegada, a la Plaça Major d’Olot, per seguir i comentar els balls dels Gegants, Nans i Cavallets, amb entrevistes als seus protagonistes i tot el necessari perquè els espectadors sentin un dels actes més atraients de la festa com si fossin a primera fila.

Els directes d’Olot Televisió finalitzaran l’última nit de les Festes del Tura amb la retransmissió en directe de l’espectacle pirotècnic, a les 9 de la nit.

Deixa un comentari