L’obra de teatre Animals de companyia, seleccionada per als concursos de Sant Feliu de Guíxols i Vila de Piera

Bones notícies per la companyia de teatre ‘Una càpsula de teatre’, que a les últimes hores ha estat seleccionada per participar a dos concursos de teatre de Catalunya per l’obra estrenada aquest mateix any, ‘Animals de companyia’, escrita per Estel Solé, dirigida per Xevi Rossell i interpretada per Anna Aumatell, Laia Planella, Jordi Cortés, Anna Martí i Jordi Colom.

Anna Aumatell, actriu ‘Una càpsula de teatre’: “Estem molt contents, perquè hem presentat la nostra candidatura a tres concursos i en dos d’ells ja ens han seleccionat per participar. Ens ha fet molta il·lusió perquè no ens ho esperàvem i tenim moltes ganes de presentar-nos a més si seguir mostrant ‘Animals de companyia’ perquè ens ho estem passant molt bé.”

Després actuacions realitzades el mes de juny a l’Orfeó Popular Olotí, a més de les funcions a al Castell de Juvinyà de Sant Joan les Fonts i de l’actuació a Bosc de Tosca la setmana passada, la seva pròxima aturada serà el Teatre Principal d’Olot durant les Festes del Tura, el dia 7 de setembre, i seguiran amb els concursos de Sant Feliu de Guíxols, el 9 de febrer i a Vila de Piera, a Barcelona, a finals d’aquest 2019. .

De cares a l’octubre tenen previstes una altra funció a la Garrotxa, a ,més d’una funció a Vic i a tots els concursos possibles que es seguiran presentant en les properes setmanes.

x