El CE Besalú empata contra l’AE Sant Gregori (2-2) amb dianes dels nous fitxatges en el tercer de test de la pretemporada

El CE Besalú ha disputat aquest dimecres el tercer test de pretemporada contra l’AE Sant Gregori, que milita a Tercera Catalana. El partit va acabar amb un empat a 2, on els locals van disposar de moltes ocasions, però que no van poder transformar. La primera part va estar molt igualada, tot i que al minut 7 de partit, els visitants es van avançar gràcies a un gol d’Anton Sunyer. Al cap de vint minuts, una mala entesa de la defensa local va provocar el 0-2, en pròpia porta. Abans de finalitzar la primera part, Radouane Bensada va retallar distàncies amb un gol des de la frontal. La segona part va estar més dominada pels locals, tot i que el gol no va arribar fins a l’últim tram de partit, quan el nou fitxatge Adrià Garcia va aprofitar la seva velocitat per posar l’empat al marcador. La bona notícia del partit va ser la bona participació dels nous fitxatges, ja que els dos gols van ser obra dels nouvinguts.

Manel Puigvert, entrenador CE Besalú: És un partit de pretemporada on realment es donen minuts a tots els jugadors, els poses a diferents posicions i intentar veure diferents virtuts dels jugadors. És un partit de pretemporada on el resultat és el de menys.

El següent test de pretemporada pels homes de Manel Puigvert serà contra el Juvenil A del Llagostera aquest dissabte dia 24 d’agost.

Deixa un comentari