La novena edició de la Cursa Popular de Verntallat se celebra diumenge en el marc de la festa major del Mallol

Des del local social del Veïnat del Verntallat es donarà el tret de sortida, diumenge a les 9 del matí, a la novena edició de la Cursa Popular de Verntallat. Els participants aniran fins a Puigpardines, seguiran cap a el puig de El Mallol per acabar la prova altre cop a el veïnat del Verntallat.

Albert Arrebola, Associació de Veïns del Verntallat: Són 9 quilòmetres de recorregut i combina tant asfalt, com corriols pel mig del bosc com trossos de pista, camins pel mig dels camps de blat de moro. Te dues pujades que són la de l’Ermita de Sant Antoni i la plaça del Mallol. És un recorregut molt maco que intenta passar per tots els espais del poble de El Mallol

Aquesta serà la novena edició de la cursa, que es celebra en el marc de les Festes Majors del Mallol i forma part del Circuit de Curses de Muntanya de la Garrotxa que organitza el Consell Esportiu. En l’esdeveniment cada any hi participen un centenar de persones.

Albert Arrebola, Associació de Veïns del Verntallat: Sempre tenim alguns corredors que venen de fora, que estan de vegades de vacances aquí, i els agrada molt el recorregut perquè passa per zones molt maques del poble

Les inscripcions a la cursa, que costa 3 euros i també es pot fer caminant, es poden realitzar a través de la pàgina web del consell esportiu o bé el mateix diumenge una estona abans de la sortida.

x