Els establiments de disseny i estampació encaren els dies de màxim treball per decorar les samarretes de Festes del Tura

Les samarretes de Festes del Tura són una tradició que porta molts anys al peu del canó. És per això que les colles d’Olot tenen l’objectiu de dissenyar la samarreta més original. L’empresa garrotxina Piropop és l’encarregada de produir aquests dissenys dels joves olotins, l’empresa se li triplica la feina quan arriba la primera setmana d’agost, ja que totes les colles d’Olot comencen a encarregar les seves samarretes per a poder lluï-les per les Festes del Tura. Hi ha dissenys molt variats, amb més o menys color, amb més o menys lletra, però totes han d’estar a la perfecció per quan les vinguin a buscar.

Pep, gerent de Piropop: Jo crec que es depèn de l’edat, perquè com més joves, les samarretes són molt més senzilles, molts més colors. A mesura que anem pujant l’edat, les samarretes tenen un disseny molt més atractiu i molt més actual.

Tot i que enguany no hi ha el concurs de la samarreta més original, la tradició no es perd i s’espera que tampoc es perdi en un futur.

x