La Unió Esportiva Olot incia una temporada més a Segona Divisó B aquest diumenge contra el CD Ebro

Aquest diumenge l’Estadi Municipal d’Olot es tornarà a omplir per gaudir de la primera jornada de la competició domèstica per la Unió Esportiva Olot. Els homes de Raúl Garrido arriben a aquesta cita amb ganes i il·lusió per fer una bona campanya 2019-20 al grup tercer de la Segona Divisó B.

Raúl Garrido, entrenador Unió Esportiva Olot: Il·lusions renovades, il·lusions de tornar a fer una bona temporada, de competir que ja en tenim ganes i acabar amb aquesta pretemporada que ha estat dificultosa en tots els sentits. Hi ha ganes d’estar en l’ho bo, competir diumenge i jugar aquesta lliga que és tan apassionant i tan difícil.

El primer rival de la temporada 2019-20 serà el CD Ebro, que la temporada anterior va assolir la novena posició, és a dir 4 punts per davant del conjunt olotí. L’Ebro ve d’una forta remodelació en la seva plantilla, amb els intensos  moviments d’entrades i sortides dels jugadors de la plantilla.

Raúl Garrido, entrenador Unió Esportiva Olot: Era un rival molt clar fins ara, és a dir jugadors amb uns anys al club, un entrenador que sé que era en Manolo, però una idea molt similar i ara ha canviat molt. La plantilla és gairebé tota nova, l’entrenador és nou i amb idees de joc molt diferents. És difícil perquè a més a més és el primer partit i no hi ha hagut referències anteriors i això ho dificulta.

Raúl Garrido comptarà, això sí amb tota la plantilla disponible per al partit de diumenge a les 18.00 de la tarda a Olot.