Olot TV retransmetrà en directe l’espectacle Danses del món de dissabte, que incorpora la companyia Jammu de Senegal

Olot Televisió retransmetrà en directe l’espectacle Danses del món de dissabte el festival Ésdansa. Conduït pel director de la televisió de la Garrotxa, Albert Brosa, el programa acostarà a casa seva, o a qualsevol suport audiovisual que pugui utilitzar, els balls de la companyia Hei Show Tamure de Tahití, confirmada fa uns dies i que donarà a conèixer les danses Ori, que van donar origen a les danses polinèsies.


També hi ballaran, a més de l’Esbart Marboleny, la companyia Bert d’Armènia, que portaran les danses Kochari d’Armènia, Patrimoni Immaterial de la Humanitat.

Completaran el programa de l’espectacle el Ballet Folklórico Nacional de Guatemala, declatrat element del Patrimoni Nacional el 1993, i una nova companyia, Jammu, de Senegal, que substituirà l’anunciada representació de Corea del Sud. Aquesta és la segona substitució que es dona al festival, després que la companyia Hei Show Tamure substituís des de principi de l’edició al grup Al Majd d’Oman.

x