Aquest dijous ha començat la Festa Major de Mieres amb el playback com a una de les activitats destacades

La Festa Major de Mieres ha començat aquest dijous dia 22 amb la trobada de gent que ha volgut ajudar a muntar l’escenari i adornar els carrers del poble. El divendres comptarà amb un únic acte, la nit del Playback a la Plaça Major. Dissabte 24, Mieres s’aixecarà amb una bicicletada,, en un dia que estarà marcat per exposicions i mercats, i sobretot a la nit amb un DJ que punxarà a la Plaça Major. El diumenge començarà el dia amb un ofici solemne i missa cantada amb la Coral de Sant Miquel. La Festa Major de Mieres s’acabarà el dilluns dia 26 amb un espectacle familiar i amb una xocolatada.

Marta Sasanedas, regidora Ajuntament de Mieres: El divendres a la nit tenim el Playback i és un dels actes més esperats. Ara ja fa quatre anys que vam començar. Va tenir molt d’èxit des de el primer any i s’ha anat veient, que cada vegada que s’ha convocat, s’hi apunta gent. Des de els més petits, fins  els més grans, ho preparem amb molta il·lusió.

Un detall important de la Festa Major de Mieres és que en cas de pluja, tots els actes seran traslladats al pavelló del poble garrotxí.

x