El tenista olotí Tommy Robredo perd a la segona ronda classificatòria de l’US Open, contra el polac Kamil Majchrzack per 6-3 i 6-4

El tenista garrotxí Tommy Robredo va caure ahir a la segona ronda de classificació pel quadre final de l’US Open , disputat a Nova York, contra el polac Kamil Majchrzak per 6-3 i 6-4. No va ser el millor partit del català, ja que només va trencar el saque del polac només un cop. A més a més, Tommy Robredo va obtenir només un 56% d’efectivitat, per el 61% que va obtenir el seu rival. Robredo, això sí, va salvar tres boles de partit, que van ajudar a enrederir la victòria de Kamil, però no la va evitar. Per la seva banda, Kamil Machrzak jugara avui la tercera ronda del classificatori contra el bielorús Ilia Ivashka. El garrotxí té 37 anys i està en la posició 180 del rànking ATP.

x