La Plataforma ‘No és un vial, és un carrer’ convoca una marxa lenta per dilluns

‘On és la variant d’Olot’ és el lema de la marxa de protesta que ha convocat la Plataforma ‘No és un vial és un carrer’. Es farà el proper dilluns 26 d’agost a partir de les set de la tarda. Sortirà del semàfor del costat de la benzinera de l’Avinguda Sant Jordi, a la cruïlla amb el Carrer Volcà Pujalós i avançarà, en direcció Girona, fins a la cruïlla amb el Carrer Folch i Torres. Aquesta marxa és per reivindicar el punt 10 del decàleg de la plataforma i fer palesa la urgència d’iniciar les obres de la variant d’Olot.

Ton Torné, Plataforma ‘No és un Vial, és un Carrer’: “Realment estem expectants i amb ganes que això es pugui anar treballant. I que a la Generalitat, que és la que ha de deixar anar els diners, vegi que hi ha una pressió social i que tenen un deute amb la comarca després d’obrir Bracons fa 10 anys

La marxa es farà el dia abans de la primera reunió de la Comissió Variant que ha convocat l’Ajuntament d’Olot pel proper dimarts. La plataforma preveu que la marxa lenta acabi entorn a 2/4 de nou del vespre amb un manifest cantat on s’estrenaran ‘Les corrandes del Vial d’Olot’ que explica la problemàtica i amb la que la plataforma s’adreça a la Generalitat i l’Ajuntament.