L’ANC i Òmnium Garrotxa volen omplir 30 busos per anar a la manifestació de Barcelona l’11 de setembre

30 busos són els que l’ANC i Òmnium Cultural Garrotxa han reservat aquest any per participar el pròxim 11 de setembre a la manifestació convocada a Barcelona, que es fixa com a objectiu omplir la gran Via de Barcelona, la plaça Espanya i els cinc carrers adjacents.

Nuri Batallé, presidenta Òmnium Garrotxa: 30 busos, dels quals 18 sortiran d’Olot i els altres 12 de la comarca.

Nuri Batallé, presidenta Òmnium Garrotxa: Els 30 busos ja estan reservats, i esprem omplir-los tots.

Nuri Batallé, presidenta Òmnium Garrotxa: Sí que fem una crida a què la gent s’hi apunti. Es venen tiquets encara fins a finals de mes, a l’ANC i Òmnium Garrotxa. Entre les dues entitats obrim cada dia, per tant cada dia es poden comprar tiquets de bus. Dilluns i dimarts, de 6 a 8 a Òmnium Garrotxa, dimecres i divendres de 6 a 8, a ANC i els dilluns de 10 a 12 a Òmnium.

Seguint el lema i el logotip de la campanya d’enguany, les entitats demanen als independentistes catalans una unitat efectiva davant la imminent sentència del judici del procés.

Josep Ferrés, coordinador ANC Olot: Les manifestacions són una de les eines que tenim per fer la lluita no violenta, que és el missatge que ara la Universitat Catalana d’Estiu de Prada ha llençat tant el president Torra, com l’Elisenda Paluzie, presidenta de l’ANC, nosaltres també ens posem en marxa en aquest sentit, en posar a disposició de la ciutadania una sèrie d’eines i informació per fer una lluita no violenta.

Enguany també hi ha la possibilitat d’inscriure’s als trams corresponents a través de la pàgina web diada.assemblea.cat.