El barri de Montolivet d’Olot celebra la festa major amb nombroses activitats dirigides als més petits

El barri de Montolivet s’ha vestit de gala aquest cap de setmana per celebrar la seva festa major. L’Associació de Veïns del barri ha decidit no dur a terme l’engegada de coets que anunciava el començament de la festa, per tal de respectar les cigonyes que s’han reunit a Olot. La jornada ha començat amb el concurs de dibuixos, que ha reunit més de 25 participants. Feia uns anys que s’havia fet i aquest any s’ha tornat a recuperar. La festivitat ha prosseguit amb els inflables i un bany d’escuma.


A la tarda, Dolors Arqué va realitzar un espectacle de circ i més tard, es va celebrar el sopar popular, que va comptar amb una vuitantena de veïns. Per acabar la nit, els participants podran gaudir d’una estona de música.

Clara Casanovas, Associació de Veïns del barri de Montolivet: “La nova junta, que hi ha una junta renovada, hem fet una continuïtat del programa d’abans, afegint algunes coses. L’any que ve mirarem també d’introduir coses noves. Volem que la gent del barri vagi fent més barri i que la gent d’Olot senti també que el barri de Montolivet pertany a Olot”.

El segon dia de la Festa Major del barri de Montolivet comptarà amb una missa, i, com és de costum, el ball de l’Apotecari i la Senyora, els capgrossos del barri. Tot seguit, un vermut. L’Associació de Veïns vol remarcar l’ajuda d’altres entitats, com la de l’Esbart Olot.

Clara Casanovas, Associació de Veïns del barri de Montolivet: “Els capgrossos, per exemple, els ballen les persones balladores de l’Esbart Olot. Els hi estem molt agraïts. D’aquesta mateixa manera que ells participen en el nostre acte, hem anat involucrant totes les altres entitats, amb l’objectiu de fer xarxa de barri”.

 

 

 

 

x