L’Ajuntament d’Olot reconeix els alumnes amb les millors notes de les PAU 2019

El Saló de Sessions de l’Ajuntament d’Olot va ser l’escenari del reconeixement a les millors notes de les PAU 2019 a la ciutat. El consistori va reconèixer als dos alumnes amb millor nota d’accés a la universitat dels quatre centres d’Olot que imparteixen batxillerat. L’acte de distinció dels estudiants va comptar amb la presència de l’alcalde de la ciutat, Pep Berga, i de la Regidora d’Educació i Joventut, Mariona Camps. Els alumnes van signar en el Llibre d’Honor Jove de la Ciutat i també van rebre una carta de felicitació com a record del guardó, junt amb la insígnia d’Olot en forma d’ala.

Pep Berga, alcalde d’Olot: “L’educació no es produeix només a l’escola, no es produeix només en la família, sinó que es produeix les 24 hores del dia. A la ciutat, quan interactuem amb els nostres amics, quan anem a aquell club esportiu i ens ho passem bé. L’educació es produeix en tots els àmbits de la vida”.

L’alcalde d’Olot va remarcar el concepte de ciutat educadora i va posar en relleu que els alumnes reconeguts han adquirit uns determinats valors, com ara l’esforç, la constància i la responsabilitat. Xi Zheng i Marc Domínguez, de l’Institut la Garrotxa, Marta Boix i Alba Simon, de l’Institut Bosc de la Coma, Christian Toledano i Eulàlia Pradas, de l’Escola d’Art i Superior de Disseny, i Marina Sánchez i Laura Bahí, de l’Institut Montsacopa van ser els estudiants que van rebre la distinció per haver obtingut les millors notes d’accés a la universitat en el curs 2018-2019 dels seus respectius centres.

Xi Zheng, premiada: “Jo crec que en aquest cas hauríem de donar les gràcies a l’Ajuntament d’Olot, precisament per reconèixer aquest esforç que hem fet. El fet de reconèixer aquest esforç fa que valgui la pena fer-lo. Per tant és com, si d’alguna manera, ens premiessin per fer la nostra feina, que en aquest cas és estudiar”.

 

Eulàlia Pradas, premiada: “Trobo molt bé que l’Ajuntament faci aquest acte, perquè així en properes generacions de gent que estudiï, l’incita també a aplicar-se als estudis, a treure bones notes i a lluitar pel futur”.

 

Marina Sánchez, premiada: “Està molt bé que ens reconeguin l’esforç que hem fet, perquè, vulguis o no, dediques un temps i una feina en els estudis i t’emportes la satisfacció personal. Però dins de tot que t’ho reconeguin i t’ho valorin està bé i s’agraeix”.

Deixa un comentari