La novena edició de la Cursa Popular del Verntallat-El Mallol compta amb un total de 108 participants

La Cursa Popular del Verntallat-El Mallol va comptar aquest diumenge al matí amb un total de 108 participants. El tret de sortida es va donar des del local social del Veïnat del Verntallat a les 9 del matí. Els participants es van desplaçar fins a Puigpardines, van seguir cap al puig del Mallol per acabar la prova altre cop al veïnat del Verntallat.

Albert Arrebola, Associació de Veïns del Verntallat: “És una cursa que són uns nou quilòmetres. És terreny sobre asfalt, corriols per muntanya, tenim camins per mig de blat de moro i tenim dues pujades, una que és l’Ermita de Sant Antoni i l’altra que és la plaça del Mallol”.

L’esdeveniment va arribar a la seva novena edició, que es va celebrar en el marc de les Festes Majors del Mallol i forma part del Circuit de Curses de Muntanya de la Garrotxa que organitza el Consell Esportiu. En l’esdeveniment cada any hi participen un centenar de persones aproximadament.

Albert Arrebola, Associació de Veïns del Verntallat: He vist que estava a la inscripció en Nan Oliveres. També hi haurà atletes del Club Natació Olot i de Terra de Volcans. També he vist alguns que venien de Farners. Vull dir que tenim representació una mica de tot arreu.

L’organització també va posar de manifest que, després de nou edicions, la cursa s’ha consolidat a la comarca. Els participants van poder gaudir d’un esmorzar a l’arribada en un recorregut que també es va poder fer caminant. Nan Oliveras va ser el guanyador de la cursa, amb un temps de 33 minuts i 10 segons. Aquest mateix premi se’l va emportar en la categoria femenina Ester Canalies, amb 43 minuts i 53 segons.

 

x