La tendresa i intimitat de Judit Neddermann omplen l’Hotel Can Garay de Les Planes d’Hostoles en la penútima proposta del Planestiueja’t

Hauria estat una bona llàstima que la pluja impedís que es pogués dur a terme el concert de Judit Neddermann a Les Planes d’Hostoles. Sortosament, però, no va ser així, i al voltant d’unes 200 persones van assistir a les deu de la nit del dissabte a l’Hotel Can Garay.


La cantant de Vilassar de Mar, immersa a la gira de presentació del seu tercer disc, que es titula ‘Nua’, va fer aturada al Planestiueja’t, a la penúltima cita d’aquest festival garrotxí.

Judit Nedderman, cantant: “Hi ha una cançó que parla del meu poble, una cançó que musico el poema amb el qual titulo el disc, del Daniel Vidal-Barraquer, que explica com mirar la infància als ulls i integrar-la, una cançó folklòrica tradicional, una cançó de Fito Páez, de ‘Yo vengo a ofrecer mi corazón, i un seguit de cançons d’amor i desamor, seguint una mica amb la línia dels altres discos, de refelxió0 de la vida, els comiats, les benvingudes… temes que a mi em preocupen molt.”

Una de les novetats del nou treball de Judit Neddermann, però, són les cançons reivindicatives, un clam a favor de la vida i el no a la guerra i un homenatge al planeta.

INSERT: Judit Nedderman, cantant: “La diferència amb els altres discos, és que és la pri9mera vegada que faig cançons fora de mi, diguéssim. Hi ha la de ‘No volem més cops’ o ‘21’, que són una reivindicació social.”

La d’aquest dissabte era la última oportunitat de veure la vilassarenca ben a prop. Ja que les següent aturades de la seva gira seran Madrid i el Festival Temporada Alta de Girona. Neddermann, però, ja està preparant un nou disc que podria sortir la primavera que ve.

Judit Nedderman, cantant: “ Estic preparant un nou disc, estic escrivint cançons noves, i la idea és sortir i anar-nos-en a cantar a fora, a nivell internacional. Tinc moltes ganes de créixer en aquest sentit.”

Deixa un comentari