La UE Olot comença el nou curs amb victòria davant el CD Ebro (1-0)

La Unió Esportiva Olot ha començat la temporada de la millor manera possible, ficant-se a la butxaca els tres primers punts del nou curs, després de vèncer per 1 gol a 0 al CD Ebro. La lliga al grup tercer de la segona divisió b va començar exactament de la mateixa manera que va acabar: amb un equip visitant a l’estadi Municipal amb poques ganes de crear gaire joc, jugant llarg i mirant d’aprofitar-se d’accions aïllades per endur-se els tres punts o rascar-ne un.


No li va sortit del tot bé a l’Ebro, que va veure com els garrotxins els dominaven des dels primers minuts. La primera acció perillosa dels jugadors de Raúl Garrido, el llançament d’una falta per part de Blázquez, que va enviat al travesser de la porteria de Salva de La Cruz.

A la segona part la intensitat per part dels dos equips va baixar, però novament va ser la Unió Esportiva Olot qui a la sortida d’un servei de banda Natalio va recollir una pilota solta a l’àrea petita, que va impactar, novament, al travesser.

A la tercera, però, aniria a la vençuda, després d’un penal sobre Killian Grant, el capità Héctor Simón no va desaprofitar la ocasió per sumar el primer gol de la temporada i certificar la primera victòria. Un dels jugadors més encertats del partit va ser Pol Ballesté, molt atent, i que no en va deixar passar ni una a la seva àrea.

 Raúl Garrido, entrenador UE Olot: “Jo crec que amb aquesta bogeria i aquestes transicions, m’ha agradat l’equip. Hem vist que podem jugar també a això a que el partit es torni boig i nosaltres sapiguem defensar. I és bo que l’equip tingui diferents registres.”

Manolo Sanlúcar, entrenador CD Ebro: “En una acció en què nosaltres tenim una avantatge bona per acabar amb gol, decidim malament, perdem la pilot, fem el penal, i clar l’equip que marcava tenia moltes paperetes per guanyar i així ha estat.”

La setmana que ve la Unió Esportiva Olot visitarà el Cornellà.

x