Els veïns del barri de Pequin han celebrat la festa del 40è aniversari dels seus gegants

El barri de Pequin va celebrar aquest cap de setmana una de les festes Majors que més recordaran, de ben segur, i és que enguany els seus gegants complien 40 anys. Per aquest motiu es va convidar i homenatjar a l’autora de les figures, Rosa Serra, qui també s’ha encarregat de restaurar-los aquest estiu.

Rosa Serra, artista: “En Pere casals, que avui m’ha trucat el seu fill, encara ahir ho comentàvem, que em va dir: “Rosa, ens has de fer uns gegants, per donar identitat al barri”, perquè és clar, en aquell moment el barri estava molt allunyat de la ciutat…”

Vàries colles de la comarca i d’arreu van voler ser presents a la festa de la Pagesa i el Senyor, davant d’una plaça plena de gom a gom.

Marc Romero i Ramon Porta, membres Associació veïns barri Pequin: “Han vingut gent de Cassà, de Ripoll, de la Vall de Bianya, la Faràndula de sant roc, del barri de La Caixa i els cavallets i cabeçuts del barri de Sant Cristòfor.”

Una autèntica festa en un dia radiant d’estiu que venia després d’un sopar de festa major més que multitudinari, amb més de 240 persones.

Deixa un comentari