La 37a edició de l’Ésdansa tanca amb 11.000 espectadors

Per segon any consecutiu l’Ésdansa ha assolit els 11.000 espectadors en la trentena d’espectacles i activitats fets durant una setmana. En els espectacles de pagament la xifra d’ocupació ha estat del 98% havent penjat el cartell de complert en programes com el ‘Danses del món’ de dissabte, l’estrena d’Àer, Premi Delfí Colomé de l’any passat, o la proposta Ori Tahití, dels formats experiència. Aquesta 37a edició ha tancat el cicle del festival vinculat a la creació posant en evidència la bona acceptació d’aquests espectacles entre el públic.

Núria Feixas, directora Ésdansa: “Jo crec que hi ha hagut molta gent. De fet en els dos que fèiem al Centre Cultural, Àer i Socarrel, que és on podem controlar millor l’aforament, estaven plens. Els parlem que feien després també s’hi quedava moltíssima gent i per tant creiem és una bona forma de veure que a la gent li ha agradat tota aquesta línia de creació”

Els bons resultats i sensacions d’aquesta edició, la primera de Núria Feixas i Roger Casalprim al capdavant de l’Ésdansa i del Cercle de Cultura Tradicional i Popular Marboleny demostra la vàlua de les noves generacions. EL festival ha sabut mantenir el nivell i continua sent exemple i referència dins el món de la dansa d’arrel tradicional.

Núria Feixas, directora Ésdansa: En fem una valoració positiva. Comentant-ho amb en Roger va ser com “Ho hem superat” i creiem que ha anat molt bé. Sempre hi ha petits detalls i adaptació als nous càrrecs, però creiem que ha anat molt bé”

Aquest 2019 l’Ésdansa ha comptat amb 17 companyies i més de 200 balladors. El festival tornarà d’aquí a un any, del 17 al 23 d’agost del 2020.

x