Álvaro Salinas arriba a l’Olot agraït per la confiança mostrada pel club i amb ganes de créixer com a futbolista

El nou fitxatge de la Unió Esportiva Olot, Álvaro Salinas, ja ha tingut la primera presa de contacte amb la plantilla sota les ordres de Raúl Garrido. El jove davanter alacantí ha estat presentat aquest migdia davant els mitjans de comunicació, i ha assegurat que el projecte olotí l’atrau pel sentit d’unió que es traspua dels seus components. L’atacant espera gaudir de més minuts que en el seu darrer any, on la forta competència a l’Hércules li va impedir trepitjar més els terrenys de joc: creu que la confiança en ell farà que creixi com a futbolista.

Álvaro Salinas, jugador Unió Esportiva Olot: “Es la primera vez que salgo de la zona de Alicante con la voluntad de crecer. Creo que es un buen sitio para ello, vengo con mucha hambre, y espero que sea un gran año para todos”.

Per a la direcció esportiva, la incorporació de Álvaro Salinas permetrà que l’Olot pugui disposar de més registres de joc, i alternatives en els onzes: el davanter ha ocupat totes les posicions de l’atac, i té bona tècnica amb les dues cames.

Álvaro Salinas arriba en forma després d’entrenar a les instal·lacions de l’Associació de Futbolistes Espanyols, i firma per una temporada més una altra d’opcional.