Aquest dimarts se celebra la primera reunió de la Comissió de la variant

A la manifestació hi van ser presents els regidors Estanis Vayreda i Imma Muñoz, de l’equip de govern. Aquesta nova acció de protesta de la plataforma ‘No és un vial, és un carrer’ es va dur a terme un dia abans de l’inici de les reunions de la Comissió de la variant, que comencen avui mateix, amb l’objectiu de crear una estratègia conjunta entre tots els agents i agilitzar el màxim possible l’inici de les obres.

Estanis Vayreda, Primer Tinent d’Alcalde: Plantejar l’estratègia conjunta com a territori, no només com ajuntament, sinó com a territori, d’afrontar la nova variant. És a dir, com podem marcar uns ritmes més àgils dels que hi ha hagut fins ara, per aconseguir que la variant es faci el més aviat possible. Per això, hi haurà representats tots els grups municipals de l’ajuntament, veïns, entitats econòmiques, la gent de la plataforma.

Vayreda assegura que aquest dimarts mateix l’alcalde Pep Berga comunicarà als membres de la Comissió les conclusions extretes de les últimes reunions amb alcaldes de la comarca i del Departament de Territori.

Estanis Vayreda, Primer Tinent d’Alcalde: Hem mantingut reunions aquest estiu, conjuntament amb l’alcalde de les Preses i l’alcalde de la Vall d’en Bas, amb la gent del Departament de Territori, de la Generalitat i demà en Pep Berga podrà explicar, primer a la Comissió i després a la ciutat s’hi s’ha produït algun avançament.

Deixa un comentari