Aquest cap de setmana tornen les 12 hores de Vòlei Platja a la Muntanya amb l’objectiu de practicar esport i passar-s’ho bé

És una de les activitats esportives més destacades de l’estiu: són les 12 hores de Vòlei Platja a la Muntanya del Club Vòlei Olot, que enguany compleixen 27 edicions. Des de les nou del matí, s’aniran desenvolupant diferents partits a l’exterior del Pavelló Municipal d’Esports de la ciutat, en diferents categories adequades segons el nivell de joc dels participants. Tot i el caràcter festiu de l’esdeveniment, les 12 hores es centra en el més important: esport i diversió.

Miquel Roca, president Club Vòlei Olot: Vòlei, vòlei i vòlei, que la gent vingui a passar-s’ho bé, que és l’objectiu de les 12 hores.

Queden molt poques places lliures: en aquesta edició es preveu la participació de 36 equips, que poden comptar com a màxim amb un sol jugador federat i han de tenir una noia entre els seus participants. Així mateix, l’equip perdedor del duel disputat ha d’arbitrar el següent enfrontament. A més, també hi ha previst un torneig per a menors de deu anys. La jornada s’acabarà amb la final a les nou del vespre de la categoria principal, per fer després un sopar popular i viure el concert de Tutú Kekè.

Deixa un comentari